Bódi Sylvi borban fürdik - Exkluzív fotóval!

<b>Etyek</b> - Az élet egy új területén próbálja ki magát <em>Bódi Sylvi</em>, az ismert modell: a borászatban. No nem ő maga lett bortermelő, hanem a szerelem borának lett az arca. A szerelem istennőjének és a szerelem borának találkozása ez.

Nagy Terka

- Nemrégen találkoztam Pósa Árpáddal, a Playboy volt főszerkesztőjével, és meglepődve hallottam tőle, hogy már nem újságírással, hanem borkészítéssel foglalkozik. 


Sylvi éppen bort lop...
(Fotó: Pósa Árpád)


Megmutatta a pincéjét, meg a borait is. Édes borokat készít, úgynevezett mazsolaágyon érlelt borokat, amelyeket a szerelem borának nevezett el. Én elsősorban a száraz fehér bort kedvelem, de Árpi borai isteniek. Még a többletkalóriát is megéri elviselni, amit az ember megiszik velük – mesélte nevetve Bódi Sylvi.

Az első magyar év playmate-je még a palackozásba is besegített, így elkészült egy általa dedikált sorozat a finom nedűből, amely a szerelmesek légyottjait hivatott még édesebbé tenni. Különösen Valentin-napkor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!