Exkluzív információk Pesic és Sesum állapotáról - Rácz Jenő nyilatkozik, Draskovics utazik!

<b>Veszprém</b> - <em>Pesics</em>, akinek a szúrást kapott veséjét a megyei kórházban eltávolították, továbbra is az intenzív osztályon fekszik, vérzése elállt, állapota kielégítő.

Martinovics Tibor

Az arccsonttörést szenvedett Sesumot a kórház baleseti osztályán ápolják, bár még kettős látása van, az orvosok véleménye szerint nem veszti el látását. 

Arra a kérdésre, hogy a két kézilabdázó tudja e majd folytatni a sportpályafutását dr. Rácz Jenő a kórház igazgatója egyelőre nem tudott egyértelmű választ adni, de hangsúlyozta: mindent megtesznek a sportolók egészségéért. 

- A délutáni órákban a két kézilabdázót meglátogatta a sportét felelős miniszter, illetve a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára is. Mindenki azon van, hogy felépüljenek – mondta Rácz Jenő.

Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter is elindult Veszprémbe, hogy a helyszínen tájékozódjon a hajnalban történtekről - értesült az MTI kormányzati forrásból.

Az MTI információi szerint a miniszter délután a helyi rendőri vezetőkkel egyeztet. Gyenesei István, a sportot is felügyelő miniszter kora délután óta már Veszprémben van. 

A délután ötkor kezdődő sajtótájékoztatón Samu István vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója és Bolcsik Zoltán dandártábornok, Veszprém megye rendőrfőkapitánya beszélnek az eddig ismertté vált tényekről.




   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!