Profi iPodot ért olvasónk véleménye

Berhida - Eleddig egy nyereményjátékon sem bizonyult szerencsésnek Mészáros Andrea, ezért a berhidai hölgy széles mosollyal konstatálta, hogy lapcsoportunk jóvoltából egy 2 GB-os iPoddal lett gazdagabb.

Szabó Péter Dániel

A párjával két gyermeket, egy 9 éves kislányt és egy 3 éves eleven kisfiút nevelő asszony rendszeres és aktív használója az internetnek, így talált rá a Napló weboldalán meghirdetett játékunkra, amelyben olvasóink véleményére voltunk kíváncsiak. 

A zenehallgatásra alkalmas, kategóriájában csúcsmodellnek számító iPod-nak a jófajta rockmuzsika, példaképp a Tankcsapda és a Kowalsky Meg A Vega elkötelezett híveként elmondása szerint nagy hasznát veszi, annál is inkább, mert autójában épp javításra szorul a rádió. 

-  Eddig leginkább az interneten hallgattam zenét, ott találtam rá a fent említett zenekarokra. A világhálót egyébként napi szinten használom, már amennyire a gyermekek mellett van időm rá - mondta el kérdésünkre a büszke nyertes, aki az azonnali üzenetküldő, illetve VoIP-szolgáltatások (MSN, Skype) használata mellett a legtöbbször a hírportálokat, így például a Napló online kiadását böngészi, s amennyiben határozott véleménye van egy adott témáról, nem rest kommentet, vagyis azonnal megjelenő véleményt küldeni az íráshoz. 

Persze nemcsak az internetes kiadásukat kedveli, a konyha sarkában látható újságkupac jól példázza, hogy a nyomtatott Naplót is napi szinten olvassa. 

- Tetszik a megújult Napló, mind a Nap Témája-feldolgozásokat, mind pedig a mellékleteket jó ötletnek találom, s szívesen olvasom. 

Legjobban a lakberendezéssel foglalkozó Szép Otthon, a számítástechnikát közérthető módon bemutató Digitális, s a riportokat, érdekes írásokat rejtő Hétvége mellékletet kedvelem, no és persze a veszprémi kézilabdázókról szóló cikkeket - jegyzi meg Andrea, aki a tavasz folyamán a csapat otthonának számító Veszprém Arénában is buzdította a bajnoki címig menetelő srácokat.            

(Fotó: Szabó Péter Dániel)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!