Szikora Robi különleges meglepetésre készül - Fotókkal!

Szikora Róbert meglepetéssel készül a Hungária Coke Club - MTV Icon koncertre. A legendás zenekar egykori oszlopos tagja várja a június 27-i eseményt, mert úgy véli, kevés a jó Hungária feldolgozás, és már arra is van terve, mit visel majd a nagy este tiszteletére.

Nagy Terka

Szikora elárulta, nagyon örül ennek a kezdeményezésnek, hiszen úgy látja, a könnyűzene nincs a helyén kezelve, és ez egy út afelé, hogy megfelelő legyen a hazai zenészek és a műfaj megítélése.

Hungária – a szó mindenkiben idéz emlékeket és élményeket: akár egy házibulit, akár egy nyár esti vízparti partit. 


Az MTV Icon felidézi ezeket az emlékeket, fiatal hazai előadók, zenekarok segítségével június 27-én, a siófoki Coke Clubon. 


Na és természetesen az ikonokkal együtt, akik kíváncsian várják, ki milyen köntösbe öltözteti majd a nagy Hungária slágereket.

„Nagyon jó, hogy van egy ilyen kezdeményezés – magyarázta Szikora Róbert, a Hungária oszlopos tagja. – Azt hiszem, ez hozzásegíti a könnyűzenét ahhoz, hogy megfelelő megítélése legyen. 

Sajnos még mindig nincs a helyén kezelve ez a műfaj, ugyanúgy, ahogy évtizedekkel ezelőtt sem volt, nem tekintik művészetnek, pedig valóban az… 


Sok Hungária-feldolgozás nem létezik, ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogyan sikerülnek majd a mostaniak!”

Szikora azt is elárulta, hogy a Hungária tagjaival máig tartják a kapcsolatot, ezzel együtt nagy esemény lesz az életükben az MTV Icon est.

„Természetesen időnként összejárunk – mesélte a legendás énekes, a csikidam szülőatyja. 


– Nem attól lesz nagy dolog az MTV Icon, hogy találkozunk, hiszen szeretünk együtt lenni, az egykori tagok mindannyian nagyon kedves, tüneményes emberek. 


Annyi biztos, hogy én készülök: egy új Hungária-ruhát készíttetek az alkalomra. Az anyagot Londonban találtam, és már várom, hogy elkészüljön: az én Fenyő Miklós barátom hadd pukkadjon meg, hogy az én öltözékem szebb, mint az övé – tette hozzá nevetve Szikora Robi, aki azt is elárulta, Fenyő és közötte természetesen nyoma sincs ellenségeskedésnek.

MTV Icon – június 27-én 21 órakor élőben a Coke Clubon (ingyenes), és július 2-án 21 órakor az MTV képernyőjén!

Az előadók:

Zséda
Kistehén
Roy és Ádám
Kaukázus
Kowalsky meg a Vega
Gonzo
Zorall
Prison Band
Folk Free
Alvin és a Mókusok
Yellow Spots
Free Style Chamber Orchestra  feat. Pokorny Lia

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!