A Dumaszínház és a Showder Klub mesterei - Humor minden mennyiségben

Nagyvázsony - A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén már második alkalommal rendezik meg a Dumavölgy Humorvár fesztivált. A programsorozat július 24 és augusztus 2 között várja a nevetni vágyókat, tájékoztatta lapunkat Fábry Szabolcs polgármester.

Szántó Renáta

A programokról a Showder Klub és a nagyvázsonyi önkormányzat gondoskodik, amelyben a Dumaszínház mestereit hallgathatják élőben az érdeklődők. A tíznapos fesztivál érdekességét Badár Sándor és Szőke András produkciója is emeli. A humor nagy öregei mellett a Stand up Comedy sztárjait láthatják a nézők a színpadon. Többek között Kovács András Pétert, Hadházi Lászlót, Litkai Gergelyt és Lorán Barnabást is.

A rendezvény nyitónapján Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán és Szöllősy-Csák Gergely szórakoztatják a nagyérdeműt este nyolc órától a vár melletti nagyszínpadon. Szombaton Beliczai Balázs, Kiss Ádám és Szupkay Viktor poénjai töltik ki az estét.

A programsorozatban  a műsorok többnyire este nyolc órakor kezdődnek  fellép még A Három Kismalac, illetve lesz Fiatal Félőrültek Fesztiválja és nyilvános felvételt készít a Rádiókabaré. Július 31-én hajnalig tartó Duma Jam szórakoztatja a közönséget. A program adott, a fergeteges poénok és a jó hangulat garantált.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!