Elfogott bűnözök és fiatalkorú tolvaj - kishírek a zsaruktól

Veszprém - Két körözött személyt is elfogtak a hétvégén a veszprémi rendőrök, valamint lopás gyanúja miatt tartóztattak fel egy enyingi fiatalkorú fiút, akinél a ruházatának átvizsgálásakor marihuánát és feltehetően kokaint is találtak az egyik veszprémi áruházban.

Halmos György

Körözték  és elfogták őket

Két körözött személyt is elfogtak a hétvégén a veszprémi rendőrök. Egy 45 éves pápai lakost igazoltattak, aki ellen a Veszprém Megyei Bíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. Szintén igazoltattak egy 37 éves veszprémi férfit a belvárosban, aki ellen a Veszprémi Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A férfit őrizetbe vették.

Vízipipával ment lopni

Lopás gyanúja miatt tartóztattak fel egy enyingi fiatalkorú fiút, akinél a ruházatának átvizsgálásakor marihuánát és feltehetően kokaint is találtak az egyik veszprémi áruházban - tájékoztatott a veszprémi kapitányság. A fiatal az egyik megyeszékhelyi áruházból körülbelül 200 forint értékű terméket akart fizetés nélkül kivinni, de a biztonsági szolgálat észrevette és feltartóztatta őt.

A biztonságiak értesítették a rendőrséget, akik a fiú ruházatának átvizsgálásakor egy vízipipát, illetve műanyag tasakban marihuánát, valamint alufóliában szürkés színű port (feltételezhetően kokaint) találtak. A gyorsteszt azt mutatta ki, hogy a fiatalkorú THC-tartalmú kábítószert fogyasztott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!