Michael Jacksonról új viaszfigura készült a londoni Tussauds panoptikumban

London - Michael Jackson új viaszfiguráját állították ki csütörtökön a londoni Madame Tussauds panoptikumban; az újabb hasonmás eredetileg nem a pop királyának halálára, hanem július közepére tervezett nagy londoni visszatérésére készült.

MTI

"A száz alak közül, akiket eddig megmintáztam, ez volt a legnehezebb" - mondta Stephen Mansfield, aki húsz munkatársával készítette el az énekes élethű mását. A viaszfigura a tervezett 50 londoni koncertet hirdető plakátokon látható Jacksont mintázza: fehér inget, V-kivágású pólót, fekete nadrágot és mellényt visel. A viaszmásról sem maradhatott el a homlokba húzott jellegzetes fekete kalap, és persze a jellegzetes csípőtartás sem hiányzik.

Jackson figurája már az énekes életében is nagyon népszerű volt, és reméljük, hogy továbbra is az lesz - mondta a panoptikum szóvivője. A rajongóknak tetszik az új alak, "teljesen le vagyok nyűgözve" - mondta egyikük. Csütörtökön rajongók százai keresték fel a két hete elhunyt szupersztár figuráját.

Ez a 13. Michael Jackson-viaszfigura, amely valamely Tussauds-panoptikum számára készült a világon; a londoni panoptikumban a 3. hasonmása az énekesnek.

Csak Erzsébet angol királynőről készült ennél több (20) viaszfigura a Tussauds-panoptikumok számára.

(Fotó: MTI/EPA/Garry Samuels)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!