Fejős Éva önkéntesnek állt - Fotókkal!

Napló - Fejős Éva önkéntes munkát végzett beteg, idős elefántok mellett a Távol-Keleten. Az írónő azt tervezi, következő regényének bevételéből támogatja majd a thai elefántokat

Nagy Terka

Fejős Éva önkéntesnek állt. A Bangkok, tranzit, a Hotel Bali és a Csajok című sikerkönyvek szerzője öreg és beteg elefántok megsegítésére vállalkozott a Távol-Keleten.

„Legutóbbi ázsiai utam során visszatértem Thaiföldre, hogy meglátogassak egy elefántmenhelyet. Két éve egy riport utam során már jártam ezen a helyen, ahol önkéntesek is dolgozhatnak az öreg, beteg, és az egészséges felnőtt-, illetve már ott született kölyökelefántok mellett” – mesélte Éva, aki úgy érzete, nem tud elmenni a anélkül a menhelyről, hogy ne segítene ő is a kiöregedett állatokon.

„Nem volt sok időm, hiszen átutazóban tértem vissza, de arra a néhány órára beálltam a gondozók mellé segíteni” – mesélte az írónő, majd hozzátette, kiadójával azt tervezi, hogy legújabb könyve, az Eper reggelire című regényéből befolyó pénz egy részét felajánlják egy elefánt menhelynek, amely kétségkívül azt a célt szolgálja, hogy a nagyvilág megismerhesse a legendás thai elefántokat a saját környezetükben, és a kiöregedett állatok békét leljenek idősebb éveikben.

Címkék#fejős éva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!