MKB Veszprém: Gál lehet Bertrand Gille utódja Hamburgban

Napló - A Nemzeti Sport információját se cáfolni, se megerősíteni nem kívánta a válogatott Gál Gyula, akinek a kölcsön- vagy eladásáról hamarosan tárgyalásokat kezdhet az MKB Veszprém és a német Hamburg.

Nagy Terka

A német klub francia klasszis beállósa, Bertrand Gille (31 éves) a múlt héten a bal lábán részleges Achilles-ín-szakadást szenvedett. 

A diagnózist egy svájci specialista, dr. Bernhard Segessen megerősítette, s a hírek szerint a doktor kedden meg is műti Bázelben az olimpiai bajnok játékost, aki leghamarabb januárban, de lehet, hogy csak márciusban térhet vissza.

Martin Schwalb edző együttesének újonc beállósa a CO Zagrebből szerződtetett, világ- (2003) és olimpiai (2004) bajnok horvát Igor Vori (28 éves), aki Gál Gyulával is remek párost alkothatna Hamburgban.

A nyáron eladólistára tett, még hároméves szerződéssel rendelkező Gál nélkül játszik tesztmérkőzéseket ezekben a napokban a Veszprém Németországban. 

A magyar bajnok a német Lüneburgban aratott tornagyőzelem után a szombaton kezdő 23. Schlecker-kupára utazik.

A kétnapos ehingeni tornán a spanyol Valladolid ellen kezdi, majd a német Kiel ellen zárja a csoportküzdelmeket. A veszprémiek közül Pérez Carlost arc-, Iváncsik Gergőt lábsérülés miatt kell ápolni a németországi portyán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!