Jacko is „feltűnik” az MTV Video Music Awards-on - A Pop Királyára emlékszik a világ és húga, Janet Jackson is

Napló - Hatalmas meglepetéssel készül Janet Jackson az MTV Video Awardsra. A vasárnapi gálán az énekesnő, akit az amerikai MTV korábban ikonná avatott, bátyjára, Michael Jacksonra emlékezik majd egy rendhagyó előadással, ám egyelőre nagy a titkolózás, senki sem árulja el, pontosan mi lesz majd Janet produkciója.

Kiss Nikolett

Az MTV is megemlékezik a pop királyáról a díjátadón: bemutatják a „This is it” című film trailerét, az alkotást világszerte hatalmas várakozás és érdeklődés övezi.

Vasárnap este kerül majd sor az MTV Video Awardsra, amely az egyik legrangosabb díjátadó világszerte. A már korábban publikussá vált előadók – Lady Gaga, Jay-Z vagy a Muse után – a csatornánál bejelentették, hogy Janet Jackson is színpadra lép – méghozzá egy igazán rendhagyó és különleges produkcióval.

Janet Jackson a nemrég elhunyt bátyjának, a pop királyának, a világszerte gyászolt Michael Jacksonnak állít majd emléket előadásával, ám arról sem ő, sem az MTV nem árult el részleteket.

A legendás popsztárra azonban nemcsak Janet Jackson produkciója által fogunk emlékezni, ugyanis az MTV díjátadóján exkluzív részleteket mutatnak be a Jackson utolsó próbáit, a nagy visszatérésre való felkészülését bemutató filmből, a „This is it”-ből. 

Október 28-tól játsszák a mozikban a Sony Pictures Entertainment és a Sony Music Entertainment gondozásában megjelenő filmet, amelyben egyébként Michael Jackson soha nem látott privát pillanatiba is bepillanthatnak rajongói.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!