Kiürül a szalon

Veszprém - A hét közepére teljesen kiürül a megyeszékhely Opel szalonja, amely a tavasz végén végleg bezárta kapuit.

Tremmer Tamás

Továbbra is Opel szalon nélkül marad a megyeszékhely. Akik esetleg abban bíztak, hogy feltámad a kereskedés, csalatkozniuk kell, a napokban megkezdték az ott tárolt autók elszállítását, így aztán végleg kiürül a telep.

Ahogy arról a Naplóban korábban már beszámoltunk, az Oster Autóház Kft. 2009. április 30-án bezárta a kereskedést. A válság miatt jelentősen visszaesett az új autók értékesítése, s e tevékenységet már nem tudták nyereségesen végezni, fogalmazta meg a bezárás indokaként Papp Tibor

Az ügyvezető igazgató akkor arról is tájékoztatott, hogy a veszprémi Opel- és Chevrolet szalont szeretnék átadni másik vállalkozónak, hogy a helyiek ne maradjank szerviz és kereskedés nélkül. Úgy tűnik, ezzel a lehetőséggel egyelőre senki nem élt.

Papp Tibortól megtudtuk, megegyeztek egy fővárosi kereskedővel, aki átveszi tőlük a veszprémi járműveket, a kocsik elszállításával a hét közepéig végeznek. Az üres telepet pedig visszaadják a tulajdonos Raiffeisen Ingatlan Alapnak, amelytől bérelték. Ezt követően az Oster Autóház Kft.-t végelszámolással megszüntetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!