Makrovilág fényképeken

Devecser - Gombák, rovarok és apró növények a főszerplői Forintos Imre Makrovilág című fotókiállításának, melyet a Fotográfia Napja alkalmából nyitottak meg a devecseri kultúrházban pénteken.

Mátyus Tamás

Régi családi kötődése van a Bakony Fotóklubhoz Forintos Imrének - emelte ki a megnyitóbeszédben Láng Tibor művészeti vezető, aki aztán elmondta a közönségnek, a szerző nagybátyja korábban klubvezetőként tevékenykedett, Imre pedig stúdiósként került tűzközelbe. 
 
Mostani kiállítási anyagában jórészt természetfotók szerepelnek, melyeken a körülöttünk levő, szabad szemmel észrevehetetlen, a hétköznapi emberek számára szinte láthatatlan dolgokat mutat be.
 
Az augusztus 29-i Magyar Fotográfia Napja alkalmából a Bakony Fotóklub összesen 19 helyen rendez kiállítást. Ezek közül a legnagyobb a VMK előcsarnokában augusztus 20-án nyílt III. Királyi Régió Fotópályázat anyagából válogatott tárlat, melyben a Közép-dunántúli Régió fotósai mutathatták meg tudásukat. 

Ugyanitt a klub fotógalériájában egy meghívott vendég, a székesfehérvári Főnix Fotóművészeti Kör tagja, Szabó Márta Dubai című anyaga látható. 


Láng Tibor, a Bakony Fotóklub vezetője beszél a megnyitón. Középen az igazgatónő, Hoffmann Valéria, jobb oldalon pedig az alkotó, Forintos Imre
(Fotó: Mátyus Tamás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!