A közbiztonság kérdéseiről egyeztettek

Veszprém - A turisztikai szezonban tíz százalékkal kevesebb volt az ismertté vált bűncselekmények aránya, mint tavaly, sőt a közlekedési balesetek száma is csökkent.

Halmos György

Erről  Csizmadia Gábor, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója beszélt a második alkalommal tartott Közbiztonsági Kistérségi Egyeztető Fórum csütörtök délelőtti ülésén. 

Az ezredes kiemelte, hogy hatékony az együttműködésük a polgárőrséggel.
 
Csizmadia Gábor ismertette a résztvevőknek a  Közbiztonsági Háló elnevezésű program eredményeit. (A program célja a rendőri jelenlét fokozása a közterületeken, illetve az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének javítása volt.)
 
Balogh Csaba, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének elnök-helyettese tájékoztatta a résztvevőket a polgárőrség nyári tevékenységéről.

Sánta Károly, a Személy- és Vagyonvédelmi Kamara elnöke pedig a közterületi videó-megfigyelő rendszerek üzemeltetéséről tartott előadást.
 
A fórumot félévente szervezi meg a rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!