Tíz évet fiatalodott - Átváltoztattuk a zirci üzletkötőt, anyukát, Rédling Évát

Napló - Legalább tíz évet fiatalodott új, a korábbinál jóval rövidebb hajával a közvélemény szerint a zirci Rédling Éva. A 44 éves üzletkötő az átváltoztató akció után folyamatosan csak a dicséreteket zsebelte be mindenhol.

Kiss Nikolett

- Fantasztikus, amit a Gyuri művelt a fejemmel, úgy tűnik, hogy telitalálat lett. Az előtte fotót nem is akarom látni! - írta még az e-mailben is mosolyogva Éva, miután kollégái, a családja és a barátok is elégedetten szemlélték megújult külsejét.

Kár is lenne tagadni, hogy a legdrasztikusabb s egyben leglátványosabb változást Éva frizurája érte el.

Pálffy György fodrász kifejezetten örült Éva hosszú, természetesen hullámos hajának, mert mint elmondta: az utóbbi időben háttérbe szorult, de most ismét előtérbe került a hullámos haj.

Egyfajta üzenet is ez a göndörödő fürtökkel rendelkező emberek számára: nyugodtan hordják ebben a formában a hajukat, mert bőven belefér a divatba.

A másik nagy öröm Gyuri számára az volt, hogy Éva abszolút nyitottan állt a hajba vágó kérdéshez is, azaz nem ragaszkodott a hosszhoz.

Gyuri (és mindenki más) szerint a rövidebb fazonnal legalább tíz évet fiatalodott Éva, ráadásul sokkal élettelibbek, hangsúlyosabbak lettek a fürtjei. Mivel a hajvágás drasztikus volt, ezért a padlizsános, sötétbarnás színekkel már csak szép fényt festett a hajnak.

A Hajfogadó után a pláza következett, ahol Sellei Gabi stylist segítségével a Corner női divatáruban és a Ciao Italia üzletben válogattak dögös, a stílusához illő ruhákat.

- Kiléptünk a biztonsági zónából egy sokkal vagányabb öltözködés felé, mert úgy éreztem, ez összhangban van Éva igazi egyéniségével - kezdte a szakember.

- A fekete-fehér összeállítás, amiben eredetileg érkezett, mindig bejön, de néha kirándulni kell a vagányabb stílus felé.

Az A vonalú, tigrismintás ballonkabát és a csőnadrág a magas cipővel jó választásnak bizonyult. Ám arra felhívta a figyelmet a stylist, hogy ezt a mintát csak az válassza, akinek az egyénisége elbírja, és mivel ez a domináns minta önmagában öltöztet, ezért hozzá már csak egyszerű ruhadarabokat válasszunk. Ügyeljünk arra is, hogy a kétsoros gombolás erősít.

Gyermeli Kata, a still szalon sminkese Éva ruházatához dögösebb sminket készített.

- A szemformája miatt csak két színt használtam, de a cicás, füstös szem kiválóan passzol az öltözékhez.

Éva arcát inkább nyújtani kellett, ezért fültőtől az orrtőig tettem a pirosítót. A rúzst pedig a szem belső részén használt színhez igazítottam - mondta Kata.

Éva pedig a nap végén igazán elégedetten szemlélte magát a tükörben.

- Régóta játszottam már a gondolattal, hogy meg kellene szabadulnom a hajamtól, de csak mostanra érett be a gondolat.

Elképzelésem sem volt, mihez kezd majd a fodrász a frizurámmal, és ebbe a merész ruhába sem bújtam volna bele magamtól, de minden szuper, és ez a mostani önmagam sokkal jobban  tetszik - összegezte nagy mosollyal a napot.


Rédling Éva az átváltozás előtt és után
(Fotó: Penovác Károly)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!