Rugovics: úgy érezzük magunkat, mint örömapa az esküvőn

Veszprém - Hiába szerzett hétpontos előnyt az őszi szezon végére a veszprémi labdarúgócsapat az NB III Bakony csoportjának élén, az alakulatnak nem lesz gondtalan téli szünete.

Horváth Gábor

Lapunk információi szerint a remekül teljesítő, ebben a szezonban még veretlen gárda több játékosát is más egyesületekhez csábítják.

A célkeresztben elsősorban a fiatal tehetségek állnak: a góllövőlista élén álló Babos Barnabásra, és az U-19-es válogatott Soós Jánosra első osztályú együttesek is szemet vetettek. A licitálók között a listavezető Videoton is ott van.

Az Orbán Tamás vezette VFC-nek a szűkös anyagi források miatt nem lesz könnyű megtartani fiataljait, pedig az alakulat az NB II-be igyekszik.

- Az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet - reagált megkeresésünkre Garai Péter.

Az ajánlatokról szóló információt megerősítő ügyvezető elmondta: az értékek megtartása terén behatároltak az egyesület lehetőségei. Örülnek, ha valamelyik tehetségnek esélye nyílik a feljebb lépsre, ugyanakkor így nagyon nehéz a jövőt tervezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!