Legjobb nőkkel a középpontban

A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel idén is megrendezi az egyik magazin Women of the year díjátadó gáláját. 2010-ben hat + egy kategóriában hirdetnek győztest a március 18-i, sztárokat felvonultató, csillogó eseményen.

Kiss Nikolett

Amerika és Anglia után tavaly végre hazánkban is megrendezték a Glamour Women of the year díjátadó gálát, amelyen a legjobb nőket és egy extra kategóriában a legsármosabb férfit választották meg a magazin olvasói. Több, mint tizenegyezer szavazat érkezett a hazai hírességekre.

A divatot teremtő, igazán trendi és tucatnyi sztárt felvonultató esemény idén sem maradhat el. 2010. március 18-án kiderül, hogy az olvasók ezúttal kit ítéltek a legjobb modellnek, divattervezőnek, színésznőnek, műsorvezetőnek, énekesnőnek, melyik ismert hölgynek van a legszebb haja, illetve melyik az az ismert férfi, akit a magyar hölgyek a legsármosabbnak tartanak.

Két tavalyi győztes idén is versenybe száll. A legjobb modellek között ismét jelölt a világszerte elismert Mihalik Enikő. De nem hiányozhat Zséda sem, aki ezúttal is a legjobb énekesnőnek járó elismerésért száll versenybe Király Lindával, Péterfy Borival, Rúzsa Magdival és Tóth Gabival szemben.

„Kicsit átrendeződött az idei mezőny, de nagyon örülök neki, hogy a közönség idén is a legjobbak közé szavazott.” – árulta el Zséda. – „Tavaly talán az eddigi pályafutásom, eredményeim együttesen számítottak a jelölésnél, a szavazásnál.

Nagyon sűrű volt a múlt évem is, hatalmas energiát fektettem, fektettünk a nagykoncertembe, ami felejthetetlen élmény volt nekem. Ha ez a közönségre is olyan nagy erővel hat, mint rám, akkor már megérte. Már a jelölés egy nagyon jó visszajelzés, de kíváncsian várom a díjátadót.” – tette hozzá az énekesnő.

Women of the year 2010

A legjobb divattervező

Abodi Dóra

Konsánszky Dóra

Léber Barbara

Mojzes Dóra

Szegedi Kata

A legjobb modell

Ebergényi Réka

Fórizs Adina

Mihalik Enikő

Srej Zsófi

Gigi

A legjobb színésznő

Balázsovits Edit

Kovács Patrícia

Oroszlán Szonja

Osvárt Andrea

Pokorny Lia

A legjobb énekesnő

Király Linda

Péterfy Bori

Rúzsa Magdi

Tóth Gabi

Zséda

A legjobb műsorvezető

Ada

Demcsák Zsuzsa

Lilu

Ördög Nóra

Várkonyi Andrea

A legsármosabb férfi

Ákos

Bereczki Zoltán

Gönczi Gábor

Kiss Ádám

Kovács Áron

A legszebb hajú sztár

Budai Zsuzsa

Dammak Jázmin

Horváth Éva

Laky Zsuzsi

Szekeres Nóra

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!