Ajkai kristály a Rolls Royce luxuslimuzinokban!

Ajka - Ajkai kristály poharakból ihatnak ezentúl a Rolls Royce luxuslimuzinok utasai. Az első 25 garnitúra pénteken indul útnak Angliába.

Kiss Nikolett

Mintegy három hónappal ezelőtt került kapcsolatba az Ajka Kristály Kft. a luxuslimuzinokat gyártó céggel. Dr Katzer Zoltán, az Ajka Kristály Kft ügyvezetője elmondta: mások ajánlására az autógyár kereste fel őket, hogy luxusautóikat felszereljék kristály áruval.

A próbarendelés után szerdán megtörtént a minőségellenőrzés, az ajkai kristálytermékek rendkívül jól vizsgáztak. A luxusmárka szakemberei azt mondták négy európai cégtől is kértek ajánlatot, de ilyen minőségű árut sehol nem kaptak. Így tehát eredményesen zárult a látogatás: az első 25 garnitúra pénteken már útnak is indul.

Egyelőre whiskeys palackok, poharak és pezsgőskelyhek kerülnek az autókba, de további négy tag, különböző méretű boros- és üdítős kelyhek megrendelése is várható. Egy-egy kocsiba hat nyolc termék kerül. Éves szinten egyébként hétszáz limuzin felszereléséhez adott megrendelést a cég.

Katzer Zoltán elmondta azt is: a tavalyi nehézségek után a március és április hónap már teljesen le van kötve a cégnél, vannak egész éves megállapodásaik is, sőt, kezd szűk lenni a kapacitásuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!