Civil fórumot szervez lapunk a Dózsavárosba

Veszprém - Idén már a harmadik fórumot szervezi a Napló szerkesztősége az egyes városrészekben élő olvasóival. Ezúttal a veszprémi Dózsaváros lakóit hívjuk beszélgetésre.

Kiss Nikolett

Lapunk fontosnak tartja, hogy időnként közvetlenül is talákozzon azokkal, akik nap mint nap kézbe veszik az újságot. Kíváncsiak vagyunk a véleményükre, a mindennapjaik örömeire, problémáira, hogy azokat a szélesebb olvasóközönségünknek is bemutathassuk. Emellett a felvetett problémáknak utánajárunk, és mindent megteszünk azért, hogy a megoldásban segítséget nyújtsunk.

Ebben az évben eddig a veszprémi Cholnoky-lakótelepen, valamint a várpalotai tési-dombi városrészben jártunk, most pedig a megyeszékhely Dózsavárosában élőket látogatjuk meg.

A civil fórumot a városi művelődési központ klubkönyvtárában tartjuk (Szent István u. 73.) május 26-án, szerdán 17 órától.

A másnapi, csütörtöki számunkban többoldalas összeállítást készítünk Veszprém és a Dózsaváros életéről, a gazdasági, kereskedelmi, oktatási és kulturális lehetőségeiről, az elmúlt időszak fejlesztéseiről, a jövőbeli elképzelésekről. A fórum felvetéseit a május 28-i, pénteki számunkban foglaljuk majd össze.

Szívesen fogadjuk a városrészben élők egyéni vagy csoportos felvetéseit, kérdéseit, kéréseit például a helyi köz- lekedéssel, kereskedelem- mel, oktatással, művelődéssel, közbiztonsággal összefüggésben. Mondják el, mire büszkék, illetve mi az, amit kérnek, megoldásra javasolnak. Természetesen várjuk a Naplóval kapcsolatos észrevételeiket is és azt, milyen témákról olvasnának bővebben.

A Napló dózsavárosi fórumára minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!