Peric vagy Fazekas? - Elégedetlenek az MKB Veszprém kapusai

Veszprém - Információink szerint a veszprémi férfi kézilabdacsapat egyik kapusa sem elégedett jelenlegi helyzetével. Közeleg a bajnoki döntő, így a feszültség azonnali megoldást követel.

Horváth Gábor

A tavaly nyáron érkezett Fazekas Nándor a kevés játéklehetőség miatt emelt szót, a csapatkapitány Dejan Peric pedig a szurkolók, Nándit éltető, kapuba követelő kórusa miatt bosszús.

A hírek szerint az ügy már ott tart, hogy a magyar válogatott elsőszámú hálóőre kérte a vezetőket, határozzák meg kivásárlási árát, a szerb portás pedig megmásítva korábbi szándékát, pályafutása után nem kíván a Veszprém alkalmazottja maradni.

Dr. Magyarády Péter a Napló megkeresésére elmondta: a probléma valóban fennáll.

- Időnként megnő a feszültség emiatt, ám én abban reménykedem, hogy hamarosan le tudjuk zárni a vitát. Nyilvánvaló számomra, hogy a megoldás kulcsa Mocsai Lajos személye - fogalmazott a klub gazdasági és operatív elnöke.

Az MKB Veszprém KC vezetőedzője megjegyezte: mindkét játékos nagyon értékes tagja a csapatnak.

- Peric egy igazi profi, aki rengeteget tett az együttesért. Erős egyéniség, csapatkapitány, nagy támasza az egyesületnek. Fazekas tehetséges és remek sportember. Mindkét ember nagyon értékes, szükségünk van rájuk. Úgy gondolom, hogy közös versenyeztetésükkel konszenzusra lehet jutni - nyilatkozta a Naplónak Mocsai Lajos.

Fazekas Nándor megkeresésünkre elmondta: sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarja távozási szándékát.

- Sok mindent hallottam én is, s mindenképpen tárgyalnunk kell a vezetőkkel, de a bajnoki döntő előtt nem szeretnék foglalkozni a témával.

Az MKB vasárnap (11.40) kezdi a Szeged elleni finálét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!