Akrobatikus lányok

Balatonfüred - Négy ezüst- és két bronzérmet szerzett a rendező Acro Dance SE a II. TLC országos akrobatikus lányformációs táncversenyen.

B. Virág Rita

Tizennyolc egyesület közel nyolcszáz táncosa mérte össze tudását a nívós vetélkedőn, ahol a házigazdákon kívül Ajkáról, Pécsről, Szombathelyről, Gyöngyösről, Egerből, Hevesből, Debrecenből, Mosonmagyaróvárról, Budapestről érkeztek sportolók. Összesen hét kategóriában, children, junior és felnőtt korosztályban, nagy- és kisformációkban hirdettek győztest. Az Acro Dance négy ezüst- és két bronzérmet gyűjtött be.

A dobogó második fokára állhatott fel a Kalózok elnevezésű children nagyformáció, a Csinik junior kisformáció, az Aranycsapat junior nagyformáció, valamint az Acro Sokk felnőtt nemzetközi nagyformáció is. Az Aranycsapat az országos ranglista eredményük alapján november végén részt vehet Karlsruhéban a korosztályos lányformációs világbajnokságon, valamint december elején Grazban az Európa-bajnokságon. Az Acro Sokk csapata pedig Bécsbe készül a vébére, de addig a magyar bajnokságon is teljesítenie kell.

Bronzérmet vehetett át az Éjkirálynők junior kisformáció, illetve a Fever felnőtt kisformáció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!