Viszontsegítséget várnak

Zirc - Ötszázezer forinttal támogatja a kistérségi társulás a veszprémi tűzoltóság erdei tüzek oltásához tervezett autójának a beszerzését, erősítették meg a korábbi döntést a társulási tanács legutóbbi ülésén.

Győrffy Árpád

A magas-bakonyi települések korábban hasonló támogatást biztosítottak a pápai tűzoltóságnak is. A döntések kapcsán Kropf Miklós elnök a polgármesterek megbízásából arról is tájékoztatja majd a két szomszédos kistérség társulásait, hogy hasonló támogatást várnak majd tőlük három év múlva, amikor a zirci tűzoltóság is hasonló járművet szeretne vásárolni.

Az ülésen elfogadták a társulás idei költségvetésének háromnegyed évi teljesítéséről szóló beszámolót és átvezették a változásokat. A költségvetésen kívül módosították a társulási megállapodást és a társulás szervezeti és működési szabályzatát.

Döntöttek arról is, hogy pályázattal keresnek szakembert a társulás munkaszervezetének megüresedett vezetői posztjára. A próbaidőt a háromhónapos törvényi minimum helyett négy hónapban határozták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!