Keresi a rendőrség az Ibusz-iroda kirablóját

Veszprém - Fegyveres rablót keres a rendőrség, ezúttal is várják a lakosság segítségét is.

Halmos György

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki február 23-án 13.10 órakor a Veszprém, Rákóczi Ferenc utca 6. szám alatti IBUSZ-irodába belépve, kezében fegyvernek látszó tárggyal az ott dolgozó alkalmazottakat az irodában lévő készpénz átadására szólította fel. A fenyegetés hatására az alkalmazottak több, mint kétmillió forint értékben adtak át különböző pénznemeket, majd az ismeretlen férfi a megszerzett pénzzel az Óváros tér irányába gyalogosan távozott.

Az elkövető körülbelül 175 centiméter magas, 30-35 év körüli férfi, aki arcát sállal takarta el. Fején fekete színű, kötött sapkát viselt, ruházata szintén fekete színű, vállpántos bőrdzseki, sötét nadrág és világos cipő volt. Az elkövető az Óváros téren, vagy annak közvetlen környezetében személygépkocsiba szállt és úgy távozott.

A rendőrség kéri, hogy aki a mellékelt fényképfelvétel alapján a férfit felismeri, vagy az irodából történő távozását követő mozgásáról információval rendelkezik, esetleg látta, hogy az Óváros térről milyen irányba távozott, milyen személykocsiba szállt be, jelentkezzen a megyei rendőrfőkapitányság bűnügyi osztályán a 06-88428-022-es telefonszámon, vagy a 107-es, 112-es segélyhívón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!