Díjeső hullott 2011 ikonjaira

A hazai celebvilág népes tábora képviseltette magát a csütörtöki pinkszőnyeges-felvonuláson, a Glamour Woman of The Year 2011 gáláján. Csodás ruhák, trendi nők, csillogó ékszerek, sármos pasik, amerre a szem ellát.

Káposztás Vivien

Az idén harmadik alkalommal megrendezett partyn díjesővel jutalmazták a hölgyek "legjeit", akiknek birtokukban van a szépség, a pompa és a csillogás - nyitotta meg a gálát Rákóczi Feri, az est műsorvezetője. Hat kategóriában - divattervező, modell, énekesnő, színésznő, műsorvezetőnő, legszebb hajkorona viselője - szavazták meg a magazin olvasói, hogy kit tartanak a legszebbnek, legsikeresebbnek, legjobbnak, továbbá letették voksukat a legsármosabb férfi mellett is.

Tóth Gabi a díjátadó előtt lapunknak elmondta, nagyon örül a jelölésnek, reméli, hogy idén meg is kapja azt, mert nem először került be a lehetséges nyertesek közé. Igazán élvezi a bulit: - Ez egy elegáns és precíz gála, amely teret ad olyan alkotóművészeknek is, akik más díjátadókon nem kerülnek zsűrizésre, például a modellek és divattervezők - mondja a tapolcai énekesnő. - Szívesen járok ilyen bulikba, lehetőségem nyílik ismerkedni a zenei világ képviselőivel, ezáltal tudom építeni a karrierem - folytatta.

 

 

Ahogy azt már tőle megszokhattuk, igazi dögös, vagány csajként pózol a kameráknak a Forgó Diána Napsugár által tervezett, amolyan "tóthgabis" ruhájában.

Elég volt című, tavaly megjelent albuma, igazán sikeres lett, jelenleg egy 15 állomásos turnéra készül, emellett több jótékonysági és társadalmi rendezvényen is képviselteti magát, többek között az Egészség hídja és a Megnézheted magad felhívásban is. Jelenleg a Nagy duettek című műsorra készül az egyik kereskedelmi csatornával, ahol Tillát mentorálja, őt tanítja énekelni. Párkapcsolata tabu téma, a partyra egyedül érkezett, testvére, Vera fellépés miatt nem kisérte el. Végezetül sok puszit küld minden veszpréminek!

Varga Viktor mindenki nagy meglepetésére, megvált jellegzetes frizurájától. Kérdésünkre, hogy "hova lett a haja", csak ennyit válaszolt: "a kukába". - Ez is én vagyok,  nem a hajamban volt az erőm, ideje, hogy megismerjék más oldalamat is, hiszen nem csak a külsőmmel szeretnék ismertté válni - mondja az énekes. Legutóbb megjelent slágere, a Jól van ez, igazán jól debütált a zenei piacon, hamarosan elkészül a Szőkével álmodtam című, igazi nyári videoklippje is. A gálára csinos barátnőjével karöltve érkezett.

 

 

Nem borzolták tovább a kedélyeket, kihirdették a 2011-es év ikonjait, akiket több mint 23 ezer szavazat alapján választottak meg az olvasók. Mojzes Dóra kapta az Év divattervezője díjat, aki a céltudatos trend megtestesítője, és közös munkára készül, a kategóriájában szintén jelölt Abodi Dórával. A designer természetesen a legfrissebb divatot követte ezen az estén is, és púderszínű, szatén ruhában vette át a díját.

 

 

A legjobb műsorvezető jelöltjei között sem volt egyszerű dolga a szavazóknak, végül Lilu a Való Világ 4 műsorvezetője kapta meg az elismerést. A szőke szépséget harmadszor jelölték a díjra, nagyon örült, hogy megkapta, ám élete legnagyobb kincsének kisfiát tartja, akinek születése óta, ahogy ő mondja "két Nap süt az égen".

 

 

Az énekesnők kategóriájában, a rock hercegnője, Tóth Gabi kapta a legtöbb szavazatot, különleges hangjával igazi unikumnak számít a hazai palettán. Gabi, percekig hitetlenkedett még, hogy valóban ő kapta a díjat. Vágya egy nagy koncert, megszabadulni további két kilótól, és hogy mindig énekelhessen, mondta a könnyekig meghatott énekesnő.

 

 

 

A legszebb topmodell díját Palvin Barbara zsebelte be. A fiatal szépséget világmárkák reklámarcaként is ismerhetjük. Most is úgy nézett ki, mint aki egy kifutóról érkezett, gyönyörű bronz színű koktélruhában vette át az elismerést.

 

 

A színésznő kategóriában a Berlin és Budapest között állandóan ingázó Gryllus Dorkát szavazták meg legjobbnak. Dorka nem csak sikeres, de mindig csinos is, öltözködési tanácsokkal Lakatos Márk látja el rendszeresen.

 



A legszebb hajú hölgyeket Rákóczi Feri - a gála műsorvezetője - a tündérek szépségével vezette fel, a díjat végül a népszerű énekesnő, Janicsák Veca kapta.

 

 

Idén először adták át az Év Hőse(i) különdíjat, társadalami területen dolgozó szervezetnek. Az elismerést a Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina adta át, a Multikultúra Egyesületnek, akik külföldi fiatalok magyarországi, illetve, magyar fiatalok külföldi integrációját segítik.

A hölgyek szíve választottja Takács Nikolasz lett, aki az elmaradhatatlan kalapban állt a színpadra.

 

 

 

 


A gála után divatshow keretein belül csodálhatták meg a gyönyörű modelleket, a kifutó sztárvendége Demmer Erika plus-size modell volt, aki ízig-vérig nő, dögös dundimodellként robbant be a divatvilágba.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 



A gálán az egy négyzetméterre jutó hírességek száma, meghaladta a tizet, jelen volt - a teljesség igénye nélkül - Kustánczi Lia, Kiss Ramóna, Zsidró Tamás, Vásáry André, Holló Márta, Makány Márta, Tatár Csilla és Gönczi Gábor, Szabó Zsófi, Sarka Kata, Lakatos Márk, Bódi Sylvi, Baronits Gábor, Katus Attila, Náray Tamás, Bereczki Zoli és Szinetár Dóra, Erdőhegyi Brigitta, Harcsa Veronika, Németh Juci, Horgas Eszter, Király Viktor, Dukai Regina, Dammak Jázmin, Kolovratnik Krisztián, Fehér Balázs, Gallusz Niki, Tompos Kátya, Mihalik Enikő, Rúzsa Magdi, Peller Mariann, Vágó Piros és még sokan mások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!