Medvehagyma-saláta, zabhús és zumba

Tapolca - A vasárnapi Egészség- és aerobiknapot ezúttal is összekötötték a baba- és gyermekruhabörzével, amely óriási sikert aratott. Már a reggeli órákban megtelt a rendezvénycsarnok nagyterme a kinőtt gyerekruhákon túladni vágyó anyukákkal és a filléres, de jó minőségű viseletre vadászó szülőkkel. Rengeteg gyerekruha, cipő, játék cserélt gazdát, miközben a kicsiket az arcfestő, a légvár, a lufibohóc és a játszóház várta.

Tóth B. Zsuzsa

Az apróbbak a hancúrkában érezték leginkább jól magukat, a nagyobbak pedig bepillanthattak szüleikkel az idegennyelv-tanulás lehetőségeibe. Rompos Patrícia jóvoltából kiderült, milyen a zeneovi és mire jó a ringató, Kónya Sándor hangtál-meditációval várta a keleti kultúra rajongóit. Közben az előcsarnokban a természetgyógyászok kínálták portékáikat sok jó tanáccsal fűszerezve. Scherné Marika terülj asztalkámmal készült az egészséges ételekre vágyóknak. Sok más mellett medvehagyma-salátával, köleskásával, az emésztés tüzeként számon tartott csatnival, gabonahurkával érkezett.

 


Bárki megkóstolhatta a sütőtök- és a csicsókasalátát, zöldséges hajdinát, zabhúst. Kiderült, hogy minden egészségtelen ételnek van egészséges változata, még a nutella is készülhet ilyen módon, darált mogyoróból hidegen sajtolt olajjal és karobporral. A biokonyhász recepteket adott különleges finom étkeihez. Hajgyógyász, grafológus, szellemi csontkovács, aurafotós segített a problémáikkal küszködőknek, de dolgozott az elektroakupunktúrás állapotfelmérő és gerincdiagnosztika árulkodott hátfájásunk okairól.

Voltak biolekvárok, mézek, aszalt gyümölcsök és gyógynövényes szappanok a kínálatban. Délután a küzdőteret átvették a mozgásra vágyók. Spinningedzésre, salsa- táncra, zumbafitneszre, gyermekhastáncra és alakformáló aerobikra, jógára invitáltak mindenkit. Kiderült, hogy a stressztől a kineziológus megszabadíthat bennünket, valamint az, hogy mire való az intimtorna és hogy az arcunkat időnként átmozgatással szépíthetjük.
Ezúttal is voltak önkéntes véradók és a Szeretet Fénye Alapítvány önzetlen masszőrei szintén ingyen segítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!