Szabadlábon az idős nőt megütő gyöngyöspatai asszony

Budapest - Szabadlábra helyezték azt a nőt, akit vasárnap állítottak elő, amiért a romák Gyöngyöspatára történő visszatérésekor a buszról leszállva megütött egy falubelit - tájékoztatta Dániel Péter, az asszony ügyvédje kedden az MTI-t.

MTI

Gergely Gabriella, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese megerősítette az asszony szabadlábra helyezését. Elmondta azt is, hogy az ügyben elmeorvosi szakértőt rendeltek ki.
   
A csillebérci táborból vasárnap érkezett vissza Gyöngyöspatára azoknak a roma asszonyoknak és gyermekeknek az első csoportja, akik pénteken hagyták el a települést. A 267 nőt és gyermeket pénteken azt követően szállították el Csillebércre, illetve egy szolnoki táborba, hogy a Véderő elnevezésű szervezet honvédelmi alapismereteket oktató tábort hirdetett meg a község határában a múlt hét végére.
   
A romák visszatérésekor a buszról leszálló egyik nő kétszer megütött egy falubelit, akinek az ütésektől vérezni kezdett az arca. A megütött idős nőt mentővel szállították a hatvani kórház traumatológiai osztályára.
   
Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője később arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a verekedő asszonyt előállították a gyöngyösi rendőrkapitányságra, és eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!