Mókás vetélkedők - Rekreációs nap a csapatépítés jegyében

Marcalgergelyi - Rekreációs napot szerveztek a minap a Veszprém Megyei Önkormányzat Idősek Otthonainak Egyesített Szociális és Módszertani Intézménye munkatársai számára.

Polgár Tibor

A vidám hangulatú, egész napos eseményt a marcalgergelyi Joó-tónál tartották, ahova az intézmény dolgozóinak közel a fele kilátogatott. A résztvevők, csaknem százötvenen a pápakovácsi székhely intézményből, valamint a devecseri, a külsővati, a peremartongyártelepi és a szőci telephelyről érkeztek.

- Rekreációs programok közül lehetett válogatni, mint például sajtkóstolás, sodrófahajító verseny, kispályás foci, közös aerobik vagy éppen horgászverseny. Ebédre a munkatársakból álló csapatok a szabadban főztek. A finom ételeket a szigorú, ám igazságos zsűri rangsorolta is. Délután mókás vetélkedő, a tagintézmények szórakoztató produkciói, továbbá közös ének és tánc várt a jelenlévőkre. A nap zárásaként a Külsővati HTN Klub, a Vati Fiúk Country Club és a Külsővati Linedance Group produkciója nyújtott felhőtlen kikapcsolódást - mondta el lapunknak Forsthoffer Erzsébet, a VMÖ ESZMI igazgatója. A rendezvény fő célja az volt, hogy a július elsejétől integrált formában működő intézmény munkatársai megismerhessék egymást, tapasztalatokat cseréljenek, és egy kellemes napot tölthessenek el együtt.

A marcalgergelyi rekreációs napra kilátogatott Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, illetve Papp Tamás, a megyei önkormányzat tagja is.

 

A csapatépítés jegyében megvalósult rekreációs napot hagyományteremtő szándékkal szervezték meg, és a résztvevők visszajelzései alapján minden bizonnyal lesz folytatása jövőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!