Harmadosztályú zárás

Balatonfüred, Várpalota – Az NB III-as labdarúgóbajnokság Bakony csoportjában a hétvégén fejeződnek be a küzdelmek. A Lombard Pápa II. számú alakulata ebben a fordulóban szabadnapos, vagyis nem lép pályára.

Novothny Ottó

Haladás II–Balatonfüred

A mérkőzésnek elsősorban presztízs szempontjából van tétje, illetve a szombathelyiek nyilván papíron szeretnék megelőzni a csákváriakat. – Úgy gondolom, hogy egyre jobban játszunk – állapította meg Glázer Róbert, a fürediek mestere. – A szombathelyi alakulat az egyik legszervezettebb a mezőnyben. Két-három esztendeje együtt játszanak és több tehetséges játékost is „kitermeltek”. Ha szabad ilyet mondani, kicsit a Barcelonához hasonlítható a stílusuk. Nálunk egyre többen nyújtanak jó teljesítményt, bízom abban, hogy pontot, pontokat tudunk hozni Szombathelyről.



Várpalota–Hévíz

A pálya és az öltöző felújítási munkálatai miatt Pétfürdőn lép pályára az NB III-tól biztosan búcsúzó Várpalota. – Két hetünk volt készülni, hiszen legutóbb szabadnaposak voltunk. Ezt megelőzően a Csákvár ellen megilletődöttek voltunk, mégis voltak a mérkőzésen jó pillanataink. Biztató dolgokat csináltunk, mondhatnám, a bekapott gólok után elkezdtünk játszani. Aztán persze megint jöttek a gyermeteg hibák, ami megpecsételte a sorsunkat. A Hévíz elleni találkozón (amely számunkra pályaválasztás ellenére is idegenbeli lesz) a vendégeknek lesz nagyobb a tét, hiszen szükségük van a három pontra ahhoz, hogy megőrizzék az ötödik helyüket. Bízom abban, hogy az utolsó találkozón tisztességgel helytállunk majd és megpróbálunk keményen ellenállni.


A hétvégén szabadnapos Lombard Pápa II együttese az eredmények alakulásának következtében a jelenlegi nyolcadik helyről akár a tizedikre is visszacsúszhat. A fürediek negyedik helye „bebetonozott”, elmozdulni nem tudnak. Hasonló a helyzet a mezőnyt hatpontos lemaradással követő Várpalotával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!