Marad az MKB a névadó szponzor

Balatonfüred – A Balaton-parti oktatási központban rendezték meg hétfőn az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának évzáró bankettjét.

Novothny Ottó

A megjelent sportvezetőket, a klub támogatóinak képviselőit, az elnökség tagjait, a játékosokat és az edzőket Hajnal Csaba elnök köszöntötte. A sikeres esztendő értékelését néhány hozzászólás követte, majd elbúcsúztatták a Veszprémből távozó kézilabdázókat és edzőket. Előbbi csoportba Marko Vujin, David Korazija, Tomas Urban tartozott, míg az utóbbiak Mocsai Lajos és Csoknyai István. A hétfő esti évzárón kiderült, hogy az egyesület névadó szponzora bízik benne, a 2013 nyarán lejáró szerződésüket meg tudják majd hosszabbítani. Azt is megtudhatták az egybegyűltek, hogy a veszprémi sportkör rövid időn belül gazdasági társasággá alakul át. Szintén jó hír, hogy a megyeszékhely is meghosszabbította együttműködését a méltán híres kézilabdaklubbal. Az évzáró összejövetel kedélyes beszélgetéssel, az emlékek, sikerek felidézésével és persze vacsorával zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!