Veterán motorok találkozója

Veszprém - Látványos felvonulás, alkatrészbörze és ügyességi pálya is várja a hétvégén az I. Veterán Motoros Találkozó résztvevőit.

Szabó Péter Dániel

A Veszprém Aréna parkolója ad otthont szombaton az alkatrészbörzével egybekötött I. Veterán Motoros Találkozónak, amelynek csúcspontjaként a megyeszékhelyen is felvonulnak a klasszikus kétkerekűek. A délelőtt 11 órakor a rendezvénytől induló felvonulás a Haszkovó, majd a Cholnoky Jenő utcán és az Egyetem utcán keresztül egészen a Óváros térig halad majd, ahol egy rövid köszöntőt követően a motorosok Táncsics Mihály utca, a Pápai út és a Budapest út érintésével gördülnek vissza az arénához. A szervezők türelmet és megértést kérnek a felvonulás útvonalán közlekedőktől, akik kisebb torlódásokra is számíthatnak szombaton délelőtt.

Az önkormányzat, a közüzemi kft. és a Bakó István Veteránjármű Baráti Kör által szervezett egész napos börzén több értékes veterán motort is megtekinthetnek az érdeklődők.

A mutatós kétkerekűeket szakmai zsűri is mustrálja majd, de a közönség is kiválaszthatja a legszebbnek ítélt motort. A kiállítás alkatrész börzével is kiegészül, ahol lehetőség van akár a felújítás előtt álló motorokra a hiányzó alkatrészeket, tartozékokat beszerezni. A parkoló felső részében motoros ügyességi pályán lehet kipróbálni a szlalom és nyolcas menetet, a lassító folyosót és az egyensúlyi gyakorlatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!