Egyetem

2015.06.24. 16:59

Fotókkal pályáztak az egyeteimsták

A Pannon Egyetem Veszprém megyei középiskolások számára két kategóriában hirdetett fotópályázatot.

Balla Emőke

A fotópályázat eredményhirdetését a napokban tartották, ahol Abonyi János, a Pannon Egyetem Mérnöki Karának egyetemi tanára, a Bakony Fotóklub tagja köszöntötte a zsűri - Mátyus Károly fotóművész, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének alelnöke, a Bakony Fotóklub vezetője, és Domján Attila, a Pannon Egyetem Fényképészkörének tagja - nevében a résztvevőket. Elmondta, milyen kritériumok alapján választották ki a legjobb képeket, és biztatta a fiatalokat a további fotózásra.

Abonyi János, a zsűri tagja
Fotó: Szabó László

A pályázaton tizenkét Veszprém megyei középiskola (Ajka, Balatonalmádi, Nemesvámos, Pápa, Várpalota, Veszprém, Zirc) huszonnyolc diákja mérettetett meg közel hetvenöt fényképpel a két kategóriában. Minden pályázó kapott emléklapot és tárgyjutalmat, a nyertesek könyvutalványokat vehettek át.

A természet szépségei kategória első helyezettje Papp Réka (Magyar -Angol Tan-nyelvű Gimnázium, Balatonalmádi), második Rák Gergő Attila (Vetési Albert Gimnázium, Veszprém), harmadik Bagics Réka (Petőfi Sándor Gimnázium, Pápa).

A Diákélet diákszemmel kategória első helyezettje lett Tarcsafalvi-L. Andrea (Thuri György Gimnázium, Várpalota), második Balassa Klaudia (Petőfi Sándor Gimnázium, Pápa), harmadik Kertai Bendegúz (Táncsics Mihály Szakközépiskola, Veszprém), tájékoztatott Felföldi Gábor, a Pannon Egyetem közművelődési titkára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!