Foci VB

2022.11.20. 08:00

Argentin sikert óhajt a ,,lehetetlen helyszínen"

Vasárnap megkezdődik Katarban a futball-világbajnokság, ám hangulattalan seregszemlére számít Csákvári Tamás ügyvéd, a Balatonfüred FC elnöke.

Juhász-Léhi István

Csákvári Tamás Fotó: Napló Archív

Mint fogalmazott, nem úgy várja a futball legnagyobb ünnepét, mint ahogyan focirajongóként tette az elmúlt évtizedekben, ugyanis egyáltalán nincs vb-hangulata. Korábban hetekkel előtte készült, a sorsolást böngészte, most pedig semmi... Szerinte abszolút elhibázott időpontban van a torna, ráadásul ,,lehetetlen" helyszínen, ahová elmondása szerint javában kifacsart válogatottak érkeznek a szezon középen.

– Nem tudni, mi fog ebből kisülni, ám akárhogy is lesz, remélem, Argentína a fináléig menetel, amit végre meg is nyer majd. Nekik szurkolok – árulta el Csákvári Tamás, aki hozzátette, nem számít meglepetésre. A világbajnokság hosszú lesz, és érzése szerint a klasszikus ,,nagyok" közül – Anglia, Németország, Brazília, Franciaország, Argentína, Spanyolország – fog kikerülni a végső győztes.

Felhívta viszont a figyelmet arra, hogy már most sokan sérültek a sztárcsapatok keretéből. Kérdésünkre, hogy a ,,nagy öregek", így például Ronaldo, Messi, vagy éppen Cavani lehet-e húzóember a vb-n, nemmel válaszolt a fürediek elnöke. Mint mondta, lehetnek pillanataik, de nem ők lesznek a főszereplők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!