Foci

2011.05.05. 16:37

Közéleti szereplők labdarúgótornája

Pápa - A pápai önkormányzat győzelmével ért véget az a kispályás labdarúgótorna, amelyet a magyar sport napja alkalmából rendeztek meg szerdán a városi sportcsarnokban.

Napló Online

Pápa Város Önkormányzata, a Veszprém Megyei Kormányhivatal, a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat képviseltette magát a pápai sportcsarnokban megrendezett közéleti focitornán. Az esemény szervezői a sport és a mozgás fontosságának hangsúlyozása mellett a szervezetek közti kapcsolatok ápolását tűzték ki célul maguk elé.

A körmérkőzéses formában lebonyolított torna sok izgalmas összecsapást és gólt hozott. A végső győzelemnek végül a házigazda pápai önkormányzat örülhetett, miután veretlenül  két győzelemmel és egy döntetlennel - vette az akadályokat. Második lett a megyei kormányhivatal gárdája. Őket sorrendben a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat követte.
 
A jó hangulatú esemény után a résztvevők baráti beszélgetés keretében elemezhették ki a tornán történteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!