Foci

2012.10.07. 19:04

A fürediek újra pont nélküliek

Balatonfüred, Pápa – Az NB III-as labdarúgóbajnokság Bakony-csoportjában a fürediek meglepetésre ismét kikaptak, míg a Pápa II idegenbeli döntetlenje sem túl acélos.

Novothny Ottó

Dorog–Balatonfüred
1:0 (1:0)

Dorog, 300 néző. V.: Kovács. Dorog: Grósz – Kinyik, faragó, Máj, Kopányi – Tóth, Papes, Mészáros, Szabó (Sebestyén 24., Bedő 60.)– Ambrus, Vigh (Máté 67.). Edző: Miskei Attila. BSE: Filipánics – Krén, Szabó, Bognár, Tóth – Boromisza, Tatai (Weibel 46.), Balogh (Benedek 54.), Simon (Babik 33.) – Babics, Kovács. Edző: Pető Tamás. G.: Ambrus 45. perc.

Mindkét csapat jól megszervezett védekezéssel kezdett. A vendégek irányítottak, de kapura veszélytelenül. A fürdiek rúghattak szögletet, ebből a házigazdák kontráztak a 45. percben, amikor Ambrus nekiiramodott, és a kifutó Filipánics mellett okos gólt lőtt, 1:0. A folytatásban a tópartiak sérülések miatt szokatlan összeállításban játszottak, de folyamatosan támadtak. Egy óra elteltével a házigazdák elkészültek erejükkel, de ügyesen és eredményesen húzták az időt, míg a vendégeknél az utolsó átadásba mindig hiba csúszott. Több balatonfüredi játékos harmatosan gyenge teljesítménye nemhogy a győzelemhez volt kevés, hanem még a döntetlen kiharcolásához is. Jók: Grósz, Faragó, Mészáros, ill. Boromisza, Bognár. Pető Tamás: – Sikerült egy agyonnyert mérkőzést elveszítenünk!



Mór–Lombard Pápa II
1:1 (0:1)

Mór, 100 néző. V.: Molnár. Mór: Varga – Polovitzer (Kovács), Handl, Tóth L., Kelemen – Mayer (Elek), Arany, Farkas, Tóth R. – Marosvölgyi, Molnár (Májer). Edző: Sebestyén Ferenc. Pápa II.: Nacsa – Enyingi, Tóth M., Venczel, Molnár (Ughy 78.) – Horváth T., Tóth G., Grőber – Somin (Szabó 91.), Somogyi, Horváth Cs. (Páli 55.). Edző: Nagy Mihály. G.: Tóth R. 54., ill. Simon 16. perc.

A kezdést követően a vendégek játszottak fölényben, és a 16. percben Somogyi labdáját Horváth T. készítette le Simonnak, aki szép gólt lőtt, 0:1. Ezt követően a pápaiak több gólszerzési lehetőséget is elhibáztak. A második játékrészben a hazaiak nagyobb iramra váltottak. A sokadik felesleges szabálytalanságot követően az 54. percben Tóth R. rúgta kapura a labdát, 1:1. A pápaiak percei következtek, de az eredmény már nem változott. A látottak alapján igazságos eredmény született. Jók: Farkas, Marosvölgyi, Tóth R., ill. Venczel, Tóth G., Simon, Somogyi. Nagy Mihály: – Mérges vagyok, mert néhány poszton hihetetlenül gyenge egyéni teljesítményt nyújtottunk és emiatt nem tudtunk nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!