Foci

2016.02.04. 19:13

Idegenben lépnek pályára

Megyei körkép - Megyénk mindkét NB-s futballcsapata idegenben folytatja felkészülését a téli bajnoki szünetben.

Horváth Gábor

Hajrájához érkezett a téli munka az NB-s futballcsapatoknál. A másodosztályban szereplő FC Ajka február 20-án, a Sopron otthonában kezdi meg idei bajnoki szereplését, egyben küzdelmét a bennmaradás kivívásáért.Székely Tibor csapata jelenleg Bükön edzőtáborozik, Sowunmiék szombaton az NB III-as Sárvár alakulata ellen lépnek pályára. Az edzőmeccs délelőtt tíz órakor kezdődik.A harmadik vonal tavaszi rajtjára készülő Balatonfüredi FC szintén idegenben szerepel hétvégén, ellenfele az NB II meghatározó együttese, listavezetője, a Gyirmót FC Győr lesz. A találkozó 11 órakor indul.

A Balaton-partiak szintén február 20-án mutatkoznak be idén tétmeccsen, az Érd otthonába lesznek hivatalosak.A megye I éllovasa, a VLS Veszprém az NB III-as Diósd csapatát fogadja holnap 10.30-as kezdettel.A Pápai Perutz FC a Celldömölk alakulatát látja szombaton vendégül, ott délelőtt 11 órakor indul útjára majd a labda.

Címkék#foci#NB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!