Gazdaság

2011.03.16. 16:35

Szolgáltatóváltás

Bánd/Szentgál - A FiberNet tulajdonosváltása és kábelhálózatainak értékesítése nyomán a kábeltelevíziós, internet- és telefon-szolgáltatásokat a UPC Magyarország Kft. veszi át Bándon és Szentgálon.

Tremmer Tamás

Az eddigi előfizetői szerződések továbbra is érvényesek lesznek, a szolgáltatás pedig mindenki számára folyamatos marad. A Gazdasági Versenyhivatal által a közelmúltban jóváhagyott szolgáltató-váltás következtében a jelenlegi FiberNet előfizetők április 1-jétől automatikusan a UPC ügyfeleivé válnak. Ehhez az előfizetőknek semmit nem kell tenniük, mivel az általuk korábban megkötött szolgáltatási szerződések továbbra is érvényesek lesznek, így az előfizetői jogviszonyuk és a szolgáltatásuk folyamatos marad. Amennyiben számlájukat bankon keresztül, a FiberNet részére adott csoportos beszedési megbízással egyenlítik ki, az új szolgáltatóra való átállítás automatikusan megtörténik. Azt tehát senkinek sem szükséges külön jeleznie, ha a UPC szolgáltatásait igénybe szeretné venni a továbbiakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!