Gazdaság

2011.09.28. 18:04

Újratölthet az Aurora

Balatonalmádi - Szombattól új cég üzemelteti a Ramada Balaton Hotelt. A felszámolás alatt álló Wossala Hotels Kft-től a közelmúltban alapított Aurora Hotels Kft. veszi át a feladatot.

Győrffy Árpád

Wossala György, a korábbi cég vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a lépés nem jelent semmilyen gyakorlati változást a hotel működésében. Csak annyi történt, hogy az új céggel a szálloda menedzsmentje a működtető cég irányítását is átvette. Az új céget ugyanis a hotel két menedzsere, Pfenning Tamás és Horváth Tibor vezeti ügyvezetőként.

Mint megtudtuk, Wossala György sem vonul ki az irányításból, szakmai tanácsadóként továbbra is részt vesz a napi munkában.

A szálloda egykori nevének, az Aurorának ismételt elővételét Wossala György részben a nosztalgiával indokolta. Ugyanakkor nem zárta ki azt a lehetőséget sem, hogy egy esetleges névváltozás után ismét Auroraként működjön tovább a hotel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!