Gazdaság

2011.10.07. 13:53

Turisztikai hely- és fejcserék

Információink szerint pénteken közös megegyezéssel távozott a Balatontourist Zrt-től Polgár Tibor vezérigazgató, helyét Nagy Gábor vette át.

Győrffy Árpád

Az új vezető cége vette meg augusztus elején az SCD Csoporttól a korábban a megyei önkormányzatoktól vásárolt kempingeket és más idegenforgalmi egységeket. Augusztusban még úgy volt, hogy a kempingeket működtető Balatontourist továbbra is az SCD tulajdonában marad, de mint Elkán Péter szóvivőtől megtudtuk, később azt is eladták a Turisztika Hungária Kft-nek. Ennek volt aztán további következménye a pénteki vezetőcsere. Nagy Gáborral lapzártánkig nem tudtunk beszélni.

A hét elején Balatonfüreden is jelentős személyi változások zajlottak. Nyugdíjba vonult a Danubiustól a cég két füredi szállodáját, az Annabellát és a Marinát vezető Nagy Jenő és a Marina vezető-helyettese, Gehl György. A két szállodát a jövőben Holczerné Vászolyi Judit vezeti, aki eddig a szállodák értékesítési munkáját irányította. Nagy Jenő csak a Danubiustól ment nyugdíjba, mert Lengyel Ernő tulajdonos felkérésére üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgatóként folytatja a munkát az Anna Grand Hotelben a szállodát továbbra is vezető Cserép Béla igazgató mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!