Halimba

2014.11.24. 17:15

Jótékonysági bált szerveztek a halimbai iskola javára

Az iskola szülői munkaközössége a művelődési házban rendezte meg jótékonysági bálját, melynek bevétele a tanulók javát szolgálja majd.

Schvarczkopf Anita

A szülők nevében Kovácsné Tróbert Rita, a szülői munkaközösség elnöke köszöntötte a bálozókat, s beszámolt a tavalyi bál bevételének felhasználásáról. Zárszavában megköszönte azok adományát is, akik, bár most nem tudtak eljönni, de támogatójegy vásárlásával, tombolatárgy-fel-ajánlással nyújtottak segítséget.

Fülöp-Bornemisza Szilvia, az ajkai tankerületi igazgató ünnepi köszöntőjében az intézmény magas színvonalú nevelési, oktatási és szabad-idős tevékenységeit méltatta. Majd szólt az elmúlt hetek fűtéskorszerűsítési munkálatairól. Reményei szerint a közeljövőben a helyi önkormányzat együttműködésével pályázati forrásból az iskola épületének további korszerűsítése is megvalósulhat.

Diákok és dolgozók bécsi keringőt táncoltak. A sorsoláson értékes tombolatárgyak találtak gazdára (Fotó: Kovács Zsolt)

A köszöntők után Varga István néptáncoktató vezetésével az iskola néptánccsoportja lépett fel. A Nagy Noémi igazgató felkészítésében előadott bécsi keringőt az iskola diákjai és dolgozói táncolták el. A produkciót vastapssal jutalmazta a közönség. A zene és a tánc tovább folytatódott, de a talpalávalót már a Wolfram együttes szolgáltatta.

A tombolasorsoláskor számos értékes tombolatárgy talált gazdára.

Címkék#Halimba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!