Krimi

2023.08.02. 10:26

Döbbenetes autósüldözés: durva dolgokat művelt a rendőrök elől menekülő sofőr az M2-esen (videó)

Sokkoló képsorokon a lélegzetelállító üldözés - és a végkifejlet.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Brutális, kilométereken át tartó üldözés szemtanúi voltak az M2-es autópályán közlekedők, az esetet egy arra haladó autós fedélzeti kamerája rögzített - írja a Tények.hu.

A képsorokon tisztán látszik, hogy egy szirénázó rendőrautó próbálja megállítani a mögötte közlekedő, rendszámtábla nélkül száguldó Mercedes-t, de az többszöri jelzésre sem húzódik le. Így pillanatokon belül érkezik egy másik rendőrautó is. 

A sofőr a belső sávból próbált meglépni, ám a szemfüles rendőrök azonnal ráhúzták a kormányt. Az ámokfutó emiatt nekihajtott a beton sávelválasztónak, majd ismét rálépett a gázra. A szolgálati autónak előtte kétszer is nekiütközött.

Forrás: Tények.hu

A manőverezésben végül kitört a kocsi bal hátsó kereke, így a rendőrök a leállósáv melletti szalagkorláthoz tudták szorítani a Mercedest. Majd az autóból kipattanva fegyvert ragadtak, és másodpercek alatt kirángatták az ülésekről az utasokat.

Az üldözés oka egyelőre ismeretlen, szerdára ígért tájékoztatást a hatóság.

A Tényeknek az egyik szemtanú is nyilatkozott:


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában