Krimi

2024.04.05. 12:36

Megoldódott a rejtély: meghalt a kétéves szerb kislány, Danka

Tíz napig keresték, Danka Ilicset, csütörtökön este derült ki, hogy nem sokkal az eltűnése után már halott volt.

Forrás: pannonrtv.com

A szerbiai Bor településről tűnt el március 26-án Danka, aki a házuk udvarán játszott testvérével. A kislány öccse szólt anyjának, hogy szomjas, ezért a nő bement a házba, hogy inni adjon Danka testvérének.

Azonban mikor visszament az udvarra a kislányát sehol sem találta, eltűnt.

Az anya ezután azonnal szólt a rendőrségnek, akik nagy erőkkel keresi kezdték a gyereket. Sőt, a rendőrök kutyákat és hőérzékelős drónokat is bevetettek, valamint az önkéntes tűzoltók is a kislányt keresték.

A szerb Telegraf számolt be arról, hogy megtalálták a kislány holttestét egy szeméttelepen. A hatóságok úgy tudják, Dankát elütötte egy autó, majd a holttestet egy szeméttelepere dobták és a kislány gyilkosai elfutottak.

Danka március 26-án 13 óra 45 perckor tűnt el, és a vizsgálatok során kiderült, a baleset 13 óra 52 perckor történhetett.

Az ügynek eddig két gyanúsítottja van, őket a rendőrség letartóztatta. Az egyik elkövetőt, S.J-t azzal gyanúsítják, hogy a kislányt egy Fiat céges autóval ütötte el - írja a Bors. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában