Elismerő szavak

2023.10.22. 16:03

A Liverpool csapatkapitánya szerint Szoboszlai egy külön kategóriát képvisel (videó)

Virgil van Dijk az Everton ellen 2–0-ra megnyert rangadó után nyilatkozott a TNT-nek.

MW

Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) és csapattársa, Virgil van Dijk a Tottenham Hotspur elleni mérkőzés végén az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 30-i játéknapján Londonban

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Neil Hall

A Liverpool hivatalos honlapján idézte a labdarúgót, aki csapattársáról, Szoboszlai Dominikról is elmondta a véleményét:

Szoboszlai egy külön kategória. Az energiája, a futómennyisége, és az, hogy mindig akarja a labdát, folyamatosan kontrázik... Ez az, amit mi akarunk

– mondta a Liverpool holland csapatkapitánya.

A Liverpool holland csapatkapitánya, Virgil Van Dijk
Fotó: Paul Ellis / Forrás: AFP

A cikk szerint ez nagy dicséret a csapatkapitánytól, de „nem nagyobb, mint amit Szoboszlai a teljesítménye alapján megérdemel”. A portálon azt is írják: Szoboszlai fizikai képességei és az, ahogyan képes olvasni a játékban, zsenivé teszi őt – tudta meg a Mandiner.

Így él a világhírű magyar játékos Liverpoolban (videó)

A TV2 Tények című műsora készített egy összeállítás Szoboszlai Dominik liverpooli hétköznapjairól. Esterházy Mátyás, Dominik futball-menedzsere is nyilatkozott a műsornak – írja a Mandiner.

„Minden amit Szoboszlai Dominik elért az logikus következménye annak a teljesítménynek, amit a magyar játékos az utóbbi években letett az asztalra” – nyilatkozta Esterházy.

A liverpooli mindennapok kapcsán a műsor bemutatja, hogy a játékos ideje nagy részét az edzés és a mérkőzésekre való felkészülés teszi ki. Szabadidejében pedig pont olyan átlagos dolgok érdeklik őt, mint bárki mást. Szoboszlai elmondta, hogy a jelenlegi lakhelyén nem túl jó az internetelérhetőség, így PlayStation-özni nem igazán tud. Helyette inkább sorozatok néz és ha teheti, Manchesterbe utazik.

A műsor summázta, hogy bár Szoboszlai mindössze 22 éves, mégis már elmondhatja magáról, hogy valóra váltotta legvadabb álmait. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában