Új klip egy szakításról

2023.06.26. 13:23

RockMilady: „Keringőt jártam az álmokkal" (VIDEÓ)

Az év első fele bizony sok munkával telt Noéminek: összeállt a teljes bandája, a RockMilady Band és zúzósan szólt koncertje a Harley Davidson fesztiválján. A fiatal zenész Győrben és Alsóörsön éppúgy otthon érzi magát. Legújabb klipje egy szakítás történetét meséli el, a főszereplője Tömböly Dávid, a 2018-as Survivor verseny győztese.

Rimányi Zita

Fotó: RockMilady Band

 

A RockMilady Band tagja RockMilady Noémi mellett a testvére, BassSister Stella, a basszusgitáros, jött hozzájuk Tkalics Bence gitáros, Knausz Péter dobos és Takács András billentyűs, aki egyben a klipek producere is. Elkészült a Hullócsillaggá változok című lírai daluk klipje, amiben Noémi Tömböly Dáviddal együtt szerepel, aki a 2018-as Survivor verseny győztese volt. Nagyon ügyes volt Dávid, jók a színészi képességei. A szám zenéjét és szövegét pedig RockMilady szerezte, a dalt a Petőfi Rádió szinte elsőként mutatta be a Vadonat című műsorában egy riport kíséretében. Szerepelnek benne szép sorok, gondolatok: "Csak keringőt jártam az álmokkal", "Most üvegszilánkokon táncolok / Az összetört álmaim felett összegyűrt szavakkal tátogok", „Minden gondolatomban az emléked / Mint egy sarokban felejtett csendélet".

Noémi és testvére sokszor családjuk alsóörsi nyaralójában készül a koncertekre. Június 14-én, az Első Állatvédelmi Napon felléptek együttesükkel Győrben, a Duna kapu téren este. A napokban Budapesten, a Puskás Stadionban az egyik színpadon fergeteges RockMilady Band koncert volt a Harley Davidson 120 éves jubileumi fesztiválján, ami szintén nagyon jól sikerült. Emellett pár napja került fel egy fantasztikus interjú egy olyan klasszis gitáros hölgyekkel foglalkozó Youtube-csatornára, ahol a feliratkozók száma 277 ezer. RockMilady Noémi nemzetközi sikereit ez tovább növelheti, már most több a külföldi rajongója, mint a hazai. Milliók töltik le, hallgatják meg egy-egy számát, miközben új dalok készülnek a stúdióban. Emellett készül Noémi a július 21-23-i Színpadra fel! című tehetségkutató versenyre, ahol zsűritag lesz, a többek közt az Eddából ismert Csillag Endre Csukával. 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!