Celebmustra

2023.10.08. 19:55

Hoppá! Kőgazdag Szandi a munkavállaláson gondolkodik. Sose találod ki, mi érdekelné

Mi történt a Veszprém vármegyei celebekkel, hírességekkel a héten? Tóth Gabi, Palócz Gergő, Tuvic Aleksandra, Nótár Mary, valamint a négylábú híresség, Garázda Ödön heti válogatásunkban!

Veol.hu

Kőgazdag Szandi munkába állna?!

A Kőgazdag Fiatalok Veszprém vármegyei szereplője, Tuvic Szandi a minap arról is mesélt nekünk, hogy miért nem akar dolgozni, de most úgy fest, mégis van munka, ami megtetszett neki. Miután az utóbbi időben sokat unatkozott, eszébe jutott, hogy talán nyitnia kellene a munka világa felé. És miután a TV2 reality-jében kipróbálhatta magát, mint konferanszié, rá is jött, merre kellene mozdulnia. Mint fogalmazott, úgy véli, hogy a műsorvezetés „nagyon feküdne” neki, így örülne, ha végre felfedezné valaki és meglátná benne a csiszolatlan gyémántot.

Nótár Mary és Ruszó Tibor klipje óriásit megy

Már szombat reggel a hatodik legnépszerűbb volt a felkapott videók között a veszpérmi születésű énekesnő és a tehetségkutatós felfedezett első dala, azóta pedig még előre is léptek az ötödik helyre. A csütörtöki premier óta már több mint 280 ezer megtekintést hozott össze a Tábortűz/Amarici.

Nagyot énekelt az ajkai fiú

Palócz Gergő Bob Marley Three Little Birds című dalával egyből felkeltette Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel érdeklődését.

Garázda Ödön szerint a gazdija hazudós

Az állatok világnapján mutattuk be Ödönt, aki a gazdija szerint igazi csoda, de minimum ember és nem kutya. Ödön szerint viszont a gazdija, akit ő csak hazudósanyámnak hív, legalábbis lódított. Ugyanis, mint „fogalmazott”, hogy ha mindaz igaz lenne, amit a Veolnak mondott, akkor „egész nap etetne meg cipelné a fenséges testemet...”. Mi mindenesetre kezdjük érteni a Garázda vezetéknevet, kedves gazdi...

Tóth Gabi extravagáns szettben nyitotta az élő show-t

A tapolcai énekesnő egy úgynevezett Yatában jelent meg a Sztárban sztár leszek! szombati, első élő show-ján. Mint Facebook-oldalán írta, a szó tükörpajzsot jelent, és japán három szent kincsének egyike, és komoly szimbólumrendszere van. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!