Tehetségkutató

2023.10.17. 08:52

Körömrágós napok: az ajkai srác sorsa a hétvégén dől el

Palócz Gergő lélekben megterhelő párbajon van túl.

Tóth B. Zsuzsa

Palócz Gergő továbbjutása az élős show-ba a hétvégén dől el

Forrás: Sajtóklub

Fotó: Szabó Gábor / Gabriel Szabo

Palócz Gergő, a The Voice televíziós tehetségkutató verseny ajkai versenyzője szombaton este sikerrel párbajozott László Annamáriával és tovább jutott. Azonban azt még nem tudhatjuk, hogy az első élő showba bejutott-e, az csak a 21-i adásban derül ki. Onnan mindössze hárman jutnak tovább. 

Az lesz a kiütés, amely során újabb versenyzők esnek ki. Nagy csata lesz, minden csapatból kikerül valaki,  mondta Gergő, aki bevallotta, hogy elég fáradt a megmérettetések miatt, de örül, hogy szombaton továbbjutott.

Innentől bármeddig is maradok bent, már sok eredményt mondhatok magaménak. Nagyon sokat tapasztaltam, megtudtam magamról a versenynek köszönhetően. Már nem görcsölök annyira a szereplés előtt, mint korábban, sok értékes tapasztalatot szereztem, tudom, mi kell ahhoz, hogy laza legyek és miben kell még fejlődnöm. 

Persze, mint mindenki, én is szeretnék bent maradni minél tovább és lehetőleg megnyerni a versenyt. Lélekben megterhelő a párbaj, Annamarival összebarátkoztunk és bár tudtuk, hogy mindketten tovább szeretnénk jutni, szomorú vagyok, hogy neki nem sikerült. Felszabadult voltam a színpadon, valóban, ahogy a coachok is mondták. Úgy érzem, életemben először voltam ilyen, pláne ekkora színpadon, ennek nagyon örülök − nyilatkozta lapunknak Gergő. 

A hétvégén a TV2 nagy sikerű show-jában, a Sztárban sztár leszek!-ben egy másik versenyzőnk is sikerrel vette az akadályokat: a tapolcai Halász Rebeka már a hétvégi, következő fordulóra készülhet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!