TV2

2023.11.19. 15:47

Egymást érték a Veszprém vármegyei hírességek a Sztárban sztár leszek! színpadán

A Sztárban sztár leszek című tehetségkutató műsorban vasárnap este az egy négyzetméterre jutó Veszprém vármegyei sztárok száma négy volt.

Tóth B. Zsuzsa

Nagy Alexa meglepetés sztár partnere a tapolcai származású Tóth Vera volt, akiről még a mentori székben ülő húga, Gabi sem tudta, hogy egy este és közös élő műsorban szerepelnek majd. 

A szintén tapolcai Halász Rebeka ugyancsak nagyot énekelt vasárnap és Szologjan Edgar sztár partnereként pedig a veszprémi Vastag Csaba lepte meg az énekes versenyzőt, a zsűrit és a közönséget egyaránt. 

Edgar a Nah Neh Nah című dalt énekelte, a Vaya Con Dios együttes énekesnője bőrébe bújva, tűsarkúban és szexi fekete bőrszerkóban.  

A zsűri tagjai egymás szavába vágva értékelték nevetve a produkciót, mindannyian elismeréssel szólva arról.  

De dőltek a nevetéstől a látványtól, Majka szerint Edgar úgy öltözik, mint Tóth Gabi, Vastag Csabit meg a Kowalsky meg a Vegába invitálta, mondván, hogy épp úgy néz ki, mint Kowa. Tóth Gabi feltette a kérdést Csabinak, hogy ugye egy kicsit jobb nőre számított ma este? Vastag Csaba alig találta meg a színpadon az énekest, akinek a magassága is meglepte bevallása szerint, Köllő Babett pedig ezt ki is szúrta. Csaba egyébként elismerően szólt Edgar tehetségéről, azt mondta, hatalmas művész. Edgar leszögezte, hogy király volt együtt énekelni Csabival, nagyon meglepődött, amikor látta, hogy ő lesz a partnere.  

Halász Rebeka vasárnap este újra énekel majd, mint Tóth Gabi utolsó énekese, aki még versenyben van. Ő Pink bőrébe bújik majd. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!