Dinók és traktorok

2018.01.17. 16:25

Veszprém megye 7+1 legviccesebb esküvői fotója 2017-ből!

Tallóztunk a tavalyi esküvői fotókból, és bizony sok jól sikerült fénykép inspirálóan hatott ránk, szabadon engedtük a fantáziánkat.

veol.hu

Az év párja 2017 nevű játékunk – melyre ezen a linken nevezhettek – január 8-án indult, és január 31-én zárul.

A nyereményjátékra olyan Veszprém megyei párok jelentkezését várjuk az űrlap kitöltésével, akik tavaly kötötték össze életük fonalát és mondták ki a boldogító igent.

A játék kezdete óta számos kreatív fotót kaptunk, most mutatunk is néhányat az eddig beérkezettek közül!

1. Szerencsére Adél és Gábor esküvői fotójához sem az indokolatlanul nagy sikerű amerikai filmklasszikus, az Elfújta szél, sem az aranytorkú német pacsirta, Nena slágerének címe (99 Luftballons) nem passzol, hiszen Gábor erős kézzel tartja Adélt, és lufiból is csak kilencet számoltunk.

2. A szimbolista művész, aki Alexandra és Ádám fotóját készítette, gyökerénél ragadta meg minden párkapcsolat lényegét.

3. Mivel otthon felejtettük a szemüvegünket, először arra gondoltunk, Dwayne Johnson vagy Vin Diesel pörgeti a gumit szíve választottja előtt, de aztán egy olvasni tudó kolléga elárulta, hogy Fanni és István esküvői fotóját látjuk. A füst mennyiségéből arra a következtetésre jutottunk, hogy Fanni nagyon jól választott, Istvánnak valószínűleg gumijavító műhelye van, így aztán az őszt és a tavaszt a műhelyben tölti, nyáron és télen viszont az összes idejét kedvesének szentelheti.

4. Senki ne gondoljon rosszra, Gabriella párja, Bálint minden bizonnyal kertész, aki az esküvő előtti pillanatokban sem tudja kiengedni kezéből a munkát, ugyanakkor azt is jól tudja, hogy a folyó szükségletek alkalomadtán a legromantikusabb pillanatokat is képesek felülírni.

5. Semmi különös, megint megtámadtak egy esküvőre készülő párt (Hajnit és Kareszt) a T-Rexek, most már jó lenne, ha valaki kordában tartaná őket.

6. Házasodna a gazda? Szandra és Csabi minden kétséget kizáróan lágyan ringatózó búzatáblák és jámboran tejelő szarvasmarhák között képzelik el közös életüket, ami őszintén szólva roppantul rokonszenves gondolat, azt viszont nehezen tudjuk magunk elé képzelni, ahogy az ifjú pár a ragyogóan tiszta traktorral begördül valamelyik wellnesshotel elé és legott belekóstol a mézeshetekbe.

7. Nagy megkönnyebbülésünkre Zsófi és Tivadar nem a kutya fáját, hanem a fülét ragadták kézbe, és bár erre semmi okuk, igyekeznek az eb méretes hallószervei mögé rejtőzni. Azt semmiképpen nem mondhatjuk, hogy kutyus a füle botját sem mozgatta a lagzin.

És következzen a 7+1:

8. Ibolya és Tamás esküvői fotóján a fiatalok fittyet hánynak feminizmusnak, genderelméletnek és más érthetetlen idegen szavaknak, és bebizonyítják, hogy az autószereléshez semmi más nem kell, mint pár doboz sör és pár ügyes női kéz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában