mindenhez illeszkedik

2018.03.13. 11:30

A szemüvegkészítés jövőjét mutatták meg Veszprémben

A 3D-s tervezésű és 3D-s nyomtatással készülő háromdimenziós szemüveg premierjét tartották Veszprémben.

Juhász-Léhi István

Naményi Miklós a háromdimenziós szemüveg premierjén Fotó: Juhász-Léhi István

Az innovatív szemüveg bármilyen arcformához és életstílushoz tökéletesen illeszkedik

„A világ első látáscentrikus, 3D-s tervezésű, személyre szabott szemüvege divatot és stílust teremt. A tökéletes látásélmény mellett egyre nagyobb az igény az egyéniség kifejezésére és megjelenítésére. Ezt testesíti meg az új szemüvegmárka. Bevezetése az optika megújulásának szerves része” – hangsúlyozta Naményi Miklós optikaicégvezető. Mint az elhangzott, az innovatív szemüveg bármilyen arcformához és életstílushoz tökéletesen illeszkedik.

Naményi Miklós a háromdimenziós szemüveg premierjén Fotó: Juhász-Léhi István

A boltban rögzítik a páciens igényeit, valamint az arcszkenneléssel az arcvonásait. Az adatok alapján a rendszer meghatározza a vevő optimális paramétereit, és a keretre ajánlatot tesz. A szemüveg egy hét alatt készül el.

Veszprém elkötelezett az innovatív megoldások iránt

A bemutatón részt vett Ovádi Péter önkormányzati képviselő, aki elmondta: Veszprém elkötelezett az innovatív megoldások iránt, amiről nemcsak beszélnek a városban, hiszen a Pannon Egyetemnek számos kutatási, fejlesztési projektje van, amire büszke lehet a régió is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában