A szép és ápolt arcbőr titka

2018.03.06. 11:00

A mindentudó peptideknek köszönhetőn sugárzó lehet megjelenésünk

Az innovatív eljárásoknak, és a magas minőségű hatóanyagoknak köszönhetően napjainkban sokféle bőrprobléma orvosolható, még a több tényezőből adódó számos viszontagság ellenére is. 

Borsos Renáta

Pillerné Szendi Veronika a gyakorlatban is bemutatta a magas koncnetrációjú, egyénre szabott peptid kombináció alkalmazását Fotó: Borsos Renáta

Míg télen a kinti fagyos levegő és a csípős szél, addig a szobában a fűtés okozta száraz meleg az, ami kedvezőtlen hatást tud gyakorolni a bőr állapotára. A leghidegebb évszakban még a napfény hiányával is számolni kell, ezen tényezők fénytelenné, szárazzá tehetik az arcbőrt. A nyári hónapok is tartogatnak kihívást a bőrápolással kapcsolatban. Fokozottan kell figyelni a napsugárzás káros hatásaira, illetve a megnövekedett izzadás miatt, a bőr ápolására. A szép és ápolt megjelenés soha nem megy ki a divatból, tudtuk meg Pillerné Szendi Veronika, kozmetikustól. Szerinte, a környezeti tényezők befolyásolásán túl természetesen mindig az egyéni bőr típusunknak megfelelően, tudatosan kell ápolnunk arcbőrünket. Sokan vannak, akiknek kisebb nagyobb bőrproblémával is meg kell küzdeniük.


Pillerné Szendi Veronika a gyakorlatban is bemutatta a magas koncnetrációjú, egyénre szabott peptid kombináció alkalmazását Fotó: Borsos Renáta

- Ezeknél az eseteknél segítenek az új szuper minőségű peptid kombinációk. A forradalmian új, magas koncentrációjú peptidek egyéb kimagasló jelentőségű anyagokkal, például egy orvosi tisztaságú, a bőr legmélyebb rétegeibe könnyen behatoló hialuronsavval, vagy egy erőteljes bőrképjavító sziliciummal kombinálva, egymás hatásmechanizmusát szinergikusan felerősítve végzik a bőr eredeti, egészséges állapotának helyreállítását. Ez az intelligens, új magas koncentrációjú peptid kezelés lehetővé teszi a bőr összes rétegét lefedő ápolási koncepciót. Kezeli a hidrolipid réteget, az epidermiszt és a dermiszt. A dermiszben hatunk ezekkel a speciális nagy koncentrációjú peptidekkel a sejtek egészséges működésére. Ez egy felébresztő eljárás, amely aktiválja a különböző folyamatokat, az ellustult sejteket újra működésbe hozza – fejtette ki véleményét a kozmetikus szakember.

Megtudtuk, hogy az egyénre szabott peptid kezelések eredményesen használhatók aknés, heges, rozáceás bőrnél, továbbá a rugalmasságát vesztett és az erősen vízhiányos bőr esetében. A bőrfiatalítás érdekében is érdemes ezen hatóanyagok mellett letenni a voksunkat. Ám amit nem szabad elfelejtenünk, hogy lehet bármilyen magas minőségű hatóanyag és szakképzett kozmetikus mester, ha otthon nem ápoljuk nap, mint nap megfelelően arcbőrünket, akkor nem sok mindent tettünk az egészséges arcbőr elérése, de még a megőrzése érdekében sem. brm

 Látványos bőrképjavító

A magas koncentrációjú peptid kezelés különlegessége, hogy savas hámlasztással is lehet paralel használni. Összeköthető a hámlasztás és a felébresztő, sejtaktiváló folyamat a minél gyorsabb és látványosabb eredmény elérése érdekében. A savaktól, a hiedelmekkel ellentétben nem kell félni az érzékeny bőrűeknek sem, mert léteznek olyanok amelyek csökkentik a gyulladást és hidratálják a bőrt, a hidrolipid rétegre hatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában