Test és psziché harmóniájában

2018.12.06. 07:00

Száraz Szilvia szeretetműhelyében mindenki találkozhat valós önmagával

A mai rohanó világban nem jut elég minőségi idő a kommunikációra az átértékelésre, az önvizsgálatra. Bárkinél és bármikor eljöhet a pillanat, mikor úgy érzi elakadt az életében.

Borsos Renáta

Száraz Szilvia testet és lelket egyszerre komplex módon kezel Fotó: archív

Nem látja merre tovább, nem tud megoldásban gondolkodni. Ilyenkor kell egy külső segítség, aki kívülről lát rá az illetőre. Száraz Szilvia szeretetműhelyében mindenki számára ott a lehetőség, hogy találkozzon valós önmagával, elengedje szorongásait és ajándékként tekintsen életére.

Fotó: archív

Szilvia hat évvel ezelőtt találta meg élethivatását, hogy valós hozzájárulásként segítség lehessen mások számára egy-egy nehéznek ítélt élethelyzetben. A szakember testet és lelket egyszerre komplex módon kezel. Az évek alatt számos alternatív terápiás módszert megismert és elsajátított azért, hogy kezeléseivel a lehető legnagyobb hatékonyságot tudjon elérni. Módszere miért olyan egyedi, áldásos hatása vajon miben rejlik? Sikeres kezelésének hatásmechanizmusa hogyan működik? – Az ember bármit, amit létrehozott meg is tud változtatni. Ám ehhez nagyfokú önismeretre és belső érzékelésre van szüksége. Az évek során magasfokú empátia készségemet és speciális érzékelésemet az igazoltan hatásos technikai módszerek elsajátítása mellett magas szintre emeltem. Kezeléseim során a lélek és a test harmonikus működésének helyreállításán dolgozom. A lelki problémákból eredő fizikai betegségek testi tünet együttesekben nyilvánulnak meg.

A lelki eredetű dolgok feltárásához nagyfokú éberség és gyors tünetkezelés kell. Gyengéd érintéssel fogom meg a testet ott, ahol a legtöbb szorongás érzékelhető. Ha a testben megszűnik a feszültség, a szervezet öngyógyító folyamatai elindulnak és sok probléma könnyen orvosolható. A lelki okokat olyan mély szintről kezdve oldom fel, mint a gyermekkor vagy akár előző életbeli megtapasztalások. A hozzám fordulók többsége, már egy kezelés alkalmával javulást, jobb közérzetet tapasztal. A munka során az illető, akivel dolgozom egy meditatív mély tudati állapotba kerül. Kérdésfeltevésem általi válaszaiból a test azon energetikai rendszerén haladok, ahol elakadásokat érzek. Az energetikai blokkok feloldásával oldódik a testben a feszültség. Testemlékezet szintjén létrejön egy megengedett állapot, amikor könnyen elengedhető a szorongás. Az adott problémát kiváltó okot keresem meg és kezelem a megfelelő módon- fejtette ki Szilvia, aki mondhatni egy vezetett önszuggesztióval lesz a segítőtársa a hozzáforduló páciensnek az önismereti útján.

Száraz Szilvia testet és lelket egyszerre komplex módon kezel Fotó: archív

A terapeuta az általa kifejlesztett alternatív módszerrel hatékonyan kezel az élet több területéhez kapcsolódó problémát. Visszajelzések alapján jó eredményeket ér el alvászavarral, depresszióval, párkapcsolati nehézséggel, különböző függőséggel, gyászfeldolgozással és egyéb szorongásos állapotokkal küzdők esetében. Természetesen vannak olyan kórképek amelyeknél orvosi beavatkozás szükséges, olyankor kiegészítő terápiaként lehet hatékony eljárás az övé.

– Amikor a mély tudati állapotot feltérképezem, tulajdonképpen feltárom a problémát lelki síkon, miközben egyidejűleg kezelem a testet. Megfogom a fejet, érintésemmel olyan pontok mentén haladok ahol az adott problémát elraktározta az illető. Testkezelés alkalmával ellazulnak az idegszövetek, agyhullámok, sejtszinten beindul egy erős regeneráció- mondta a terapeuta kinek a szavaival élve a szeretetműhelyében sokan gyógyulnak és találnak igazán önmagukra az emberek. Szilviának erős rálátása van arra, hogy hozzásegítse a tudáshoz, az önismerethez, a megfelelő szintű elengedéshez az embereket. – Az életvezetés visszaszerzéséhez szükséges jó kondíció mellett életmódbeli változások is kellenek, melyekhez tanácsokat adok a hozzám érkezőknek. Kezeléseim mellett, párkapcsolati és önismereti kurzusokat is tartok.

Gyakorlati példákkal és egyedi módszerem alkalmazásával megtanítom, hogyan tudjanak megoldásokban gondolkodni az emberek. Párkapcsolatok áttranszformálását tudjuk elérni az önkifejezés és az önismeret által. Megtanítom, hogyan teremtsenek stabil kapcsolatot az önbizalom, önértékelés fejlesztése és a másik elismerése által, egymás hibáztatása nélkül. Feltárom, milyen okai lehetnek, annak ha zátonyra futnak a kapcsolatok. Szexuális jellegű nehézségek, bántalmazásokból eredő gátlások megtapasztalásakor egyaránt hasznos egy-egy kurzusom. A célom, hogy megmutassam lehetséges egy krízisállapotban a változás és a továbbhaladás. Minden esetben az egyéni helyzetekből kiindulva kutatom, miképp tudom feloldani az elakadást és orvosolni a nehézséget- jegyezte meg Szilvia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában