kutyusok

2019.01.05. 07:00

Csodás négylábúak keresik gazdájukat

A veszprémi Állatvédő Egyesület közösségi oldalán igazi kincseket találhatunk.

Ezek a kutyusok szeretnének erre az évre egy új esélyt kapni egy szerető gazdi otthonában és szívében:

Georgy

Fekete, szintén esélytelen- ráadásul nagytestű is, szintén gyepmesteri telepről érkezett. Oltva, ivartalanítva, chippelve várja leendő családját. Határozott gazdira van szüksége, aki tanítja, napi szinten foglalkozik vele. Georgy okos, értelmes kutya, igényli a foglalkozást, törődést:

Ugri

Fekete, esélytelen. Étvágya kitűnő, végtelenül kedves, imádja az embert, rengeteget fejlődött a sétával kapcsolatban (nulla póráz/nyakörv/séta ismeret):

Fredy

Idegenekkel (főleg férfiakkal) bizalmatlan, valószínűleg nem lehet sok jó élménye az emberekkel. Kitartó gazdijelölteket várunk ismerkedni Fredyvel. Ha Fredy valakivel megbékél, végtelenül kedves kutya válik belőle, igazi kölyökkutyaként ugrándozik a séták alkalmával, bújik az emberhez:

Kormi

2014-es születésű, kis/közepes testű, fekete, keverék, ivartalanított kan:

A kutyusokról érdeklődni az állatvédő egyesület elérhetőségein lehet: 20 / 368 0744 vagy 20 / 288 3728 telefonszámon és az [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában